Karwei behang ervaringen & review

Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd, dus moest ik er toch aan geloven: naast een baan moest ik een nieuwe woning zoeken! Erg vond ik het niet om te moeten verhuizen, want het werd ook wel weer tijd voor iets nieuws en bovendien was dat een mooi excuus om me eens weer wat meer te verdiepen in interieurinrichting. Uiteindelijk heb ik een leuk appartementje kunnen vinden waar al een mooie vloer in lag. Alleen een ding mistte nog aan dit huis: leuk behang!

Handige producten

Leuk behang uitzoeken bij Karwei

Natuurlijk kennen we alle grote bouwmarkten wel, maar ik heb toch algauw voor Karwei gekozen. Karwei ligt namelijk het meest dichtbij mijn oude en nieuwe woning en bovendien zag ik dat er toevallig 25% korting was op behang. Had nog even snel gekeken of er ergens anders een betere aanbieding te verkrijgen was, maar dat was niet het geval! Met mijn vader ben ik dus gelijk naar Karwei gereden om behang te halen. De Karwei heeft een hele uitgebreide behang-afdeling waar je ook staaltjes kunt bekijken en voelen van allerlei soorten behang. Dit vond ik erg fijn, want met zo’n plaatje van internet kom je meestal ook niet ver. Je gaat er immers wel letterlijk je hele huis mee behangen, dus je moet goed nadenken over welk behang je wilt. Uiteindelijk heb ik gekozen voor licht taupe-kleurig en gebroken wit vliesbehang. Ik wilde mijn woonkamer namelijk taupe en de twee slaapkamers wit hebben.

Behangen gaat heel makkelijk dankzij Karwei!

Naast het behang heb ik ook een behangset gekocht bij Karwei. Dit is een soort starterset en bevat een insmeer- en uitsmeerborstel, afbreekmesje en schaar, dus dat komt altijd van pas als je moet behangen! Verder heb ik via Karwei een behangtafel gehuurd, want deze had ik natuurlijk ook nodig. Ik vond het superfijn dat ik alles gewoon bij Karwei kon kopen of huren voor mijn behang, want dat scheelt weer een hoop gedoe en tijd. Eenmaal terug in mijn nieuwe huis, ben ik samen met mijn ouders, mijn broertje en oom en tante gelijk begonnen met behangen. Ik had altijd gedacht dat behangen heel moeilijk zou zijn en dat alles schots en scheef zou gaan bij mij, maar gelukkig was dat niet zo! Het vliesbehang van Karwei is erg makkelijk om mee te werken en ik moet toch zeggen dat ik erg blij was met de behangtafel want hierdoor ging het behangen echt een stuk sneller. Na een dagje hard werken, mocht het eindresultaat er zeker wezen! De woonkamer is mooi taupe geworden en past echt supergoed bij mijn nieuwe bankstel! De slaapkamers zijn mooi gebroken wit, zonder dat het te kil wordt. Ik heb nooit gedacht dat ik zo blij kon worden van mooi behang. Inmiddels woon ik al een tijdje in mijn appartement, maar zo af en toe haal ik mijn handen over de muren heen omdat ik er nog steeds erg tevreden over ben. Het behang is echt een onderdeel van mijn interieur geworden. Ik kan iedereen dus zeker Karwei behang aanraden! Karwei is erg fijn omdat je hier naast het behang zelf ook nog allerlei behang-benodigdheden kunt kopen of huren. De winkels hebben alles ruim op voorraad, dus in principe kun je vandaag nog beginnen met behangen!